A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A legjobb kerti szerszám kategória nyertese

Great British Growing Awards díj nyertese lett a Spear & Jackson 

 

A szavazatok összeszámolása és beérkezett ajánlások alapján hirdettek nyertest Grow Your Own Great British Growing Awards 2015 díjakak átadásakor. A The Edible Garden Show által szponzorált és teljes egészében az olvasók és online látogatók által benevezett és szavazatot kapott díjak a legnépszerűbb márkákat, helyszíneket, könyveket, eszközöket és üzleteket mutatják be az Egyesült Királyság növénytermesztéssel foglalkozó közössége körében.

Az ország minden részéből kertészek ezrei nevezték be és adták le szavazataikat kedvenc termékeikre, márkáikra, szakembereikre és helyszíneikre az idei díjak odaítéléséhez. A szerszámoktól kezdve a zöldségmagokig, a környezetbarát termékektől a híres kertészekig mindenre és mindenkire kiterjedően ebben az évben két új díj bevezetésére is sor került, amelyeket a nagyra becsült Anne Swithinbank és James Wong ítélt oda.

Az idei nyertesek között volt a Spear & Jackson UK Ltd a legjobb kerti szerszámok kategóriában.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy elnyertük a legjobb kerti szerszámokért járó díjat, különösen azért, mert a szavazók a szerszámok tényleges használói voltak” – mondta Martin Lee, termékmenedzser. „Köszönetet mondunk mindazoknak, akik ránk szavaztak.”

Tartalomhoz tartozó címkék: hír