A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pick-Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 170 városában megtalálható több mint 540 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan hírlapüzletek, töltőállomások és üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.
 

Relay logó   Inmedio logó

Avanti Logo international_production file.jpgRelay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avantitöltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

Hazánk egyik legnagyobb cipő, ruha, valamint sportfelszerelések kis- és nagykereskedőjének PlayersroomSportfactory ésPlaymax üzleteit megtalálhatóak minden nagyobb plazában és bevásárlóközpontban.

A Co-op Star hálózat boltjai pedig lehetővé teszik, hogy mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehessék a Pick Pack Pont kényelmes és megbízható szolgáltatását. A Co-op Star 70 településen 96 élelmiszer boltot és 16 iparcikk üzletet üzemeltet.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban és SMS-ben is értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása a rendelési érték alapján:

 0 Ft - 15 000 Ft 1 500 Ft
 15 001 Ft-tól 0 Ft

Mikor jó választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A Pick Pack Ponton történő átvétel kiválasztása megrendeléskor a szállítási adatok megadásánál történik. Ön előbb beállítja a "Pick Pack Pont átvétel" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok legördülő listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát, mielőtt elindulnak átvenni a csomagot.